Individuele begeleiding

 • IntoMassage - Inge - www.intomassage.be

  - IntoMassage is ontstaan uit het verlangen om welzijn in de wereld te zetten.
  Ik ben Inge, blind en al een tiental jaar verdiep ik mij in de boeiende wereld van massage. Dit heeft als gevolg dat ik door de jaren heen erg kwaliteitsvol werk en de kunst om een ontspanningsmassage aan te bieden goed in de vingers heb. Zo volgde ik enkele langdurige opleidingen waarin ik mijn vaardigheden als masseur en mijn visie op massage kon ontplooien en verfijnen. Graag ontmoet ik je bij IntoMassage in het centrum van Brugge, waar we enkel ontspannende lichaamsmassages aanbieden.

  Onze heerlijke ontspanningsmassages ontstaan door een kruisbestuiving van drie verschillende technieken. Deze samensmelting wordt in een bruisende cocktail tot een vloeiend geheel gegoten. Je wordt door ritmisch wiegen, rollen, schudden en rekken, zacht in beweging gebracht. Dit geeft een diepe ontspanning. Je geniet van een volledige lichaamsmassage met warme olie. Een puur welzijn voor lichaam en geest.Je voelt op bepaalde plaatsen sensitieve handen liggen, die de levensenergie uitnodigen vrij te stromen. Een stille afronding van jouw massage.

 • Stijn Van Holm  www.stijnvanholm.be

  - Ademtherapie

  Ik luister naar je verhaal en ik kijk naar wat je me toont. We gaan samen op pad naar de wortels van je blokkades. Via ademhaling brengen we alles dat vast zit terug in beweging; zodat het terug goed stroomt. Het is belangrijk om emoties te uiten. Door jezelf beter te leren kennen en bewuster te worden hoe jij functioneert, heb je ook de keuze om ook een aantal dingen anders aan te pakken: iets nieuws te leren. Daardoor heb je meer mogelijkheden en word je rijker.

   

  - Spiritueel pad.

  Therapie is vaak onvoldoende. Het is goed om eerst je eigen lichaam goed te voelen; terug thuis te komen in je lijf. Dat is een belangrijke eerste stap.

  Daarna je ook openen en verbinden met anderen! Het vergt heel wat moed om steeds opnieuw je kwetsbaar op te stellen en je Hart te openen!

  Tenslotte is het ook belangrijk om je te verbinden met een groter geheel. Wat dan ook. Je gezin, de samenleving, de natuur, het onbekende.. Op zoek gaan en je verbinden met dat wat ons overstijgt, zorgt er voor dat we zin hebben in het leven. Het geeft zin en betekenis aan ons bestaan.