Individuele begeleiding

 • Steven Bourgeois

  - Integratieve Massage - een woordenloos helen door aanraken, aangeraakt en geraakt worden.
  Hierbij mag je een combinatie ervaren van 
  1/ ontspannende lichaamsmassage met warme olie
  2/ holistic pulsing = zacht, wiegende bewegingen waarbij het lichaam wordt teruggevoerd naar zijn eigen oerritme, met grote dieptewerking
  3/ polariteitsmassage waardoor de lichaamsenergie in het lichaam opnieuw vrijer kan gaan stromen

  Alles in een warme sfeer en harmonisch kader.                                                                                                                                                                                                                                                                                  Nieuw!: Een relaxerende massage op verplaatsing, bij u thuis, op kantoor of andere locatie waar jij jou het meest comfortabel voelt.
  Ik geef je vrijblijvend graag meer uitleg op 0488/462991. 

  - Integratieve Begeleiding 

  Echte heelwording is in wezen eenvoudig. Het gebeurt energetisch en in gelijkwaardigheid. Volgens een andere zienswijze dan de klassieke hulpverlening die zo diepgeworteld in onze samenleving zit, nl. de relatie tussen patiënt en dokter, therapeut en cliënt. De aard van deze relatievorm is volgens mij maar al te vaak gebaseerd op het idee dat de ene persoon meer kennis en inzicht heeft dan de ander en dus dat cliënten de hulpverlener nodig hebben om iets te krijgen wat hen ontbreekt en wat zij zichzelf niet kunnen geven. Merk op hoe makkelijk het is je kleiner te voelen dan de persoon die je opzoekt voor medisch en/of spiritueel advies. De valkuil van macht versus afhankelijkheid ligt al snel op de loer. Persoonlijk vind ik deze zienswijze onjuist en vervormend. Uiteraard kan het verstandig zijn om voor bepaalde lichamelijke problemen medische experts te raadplegen die zich gespecialiseerd hebben op dat gebied. En ook voor psychische problemen bestaan er specialisten die verder kijken dan wat de reguliere richtlijnen voorschrijven. Hun vakkennis kan van grote waarde zijn. Maar genezing op niveau van de ziel vereist iets anders. Het gaat hem dan eerder om bewustwording van je eigen kracht en mogelijkheden, om jezelf te helen en te genezen. Een bewustzijn met meer liefde en minder angst. Zo'n doorbraak vloeit voort uit een innerlijke bereidheid. Ziekte en pijnklachten nodigen je uit de boodschap van je ziel te verstaan via het verhaal van je lichaam. Ook al kunnen dokters en medici je voorzien van waardevolle adviezen en middelen op lichamelijk vlak, er is een dieper niveau waarop de ziekte jou iets waardevols te vertellen heeft. Vanuit dit gezichtspunt is ziekte niet iets negatief; het is een poging van de ziel om het contact met jou te herstellen. Zo zie ik ziekte als het begin van een helingsproces.

  Come as you are, Contribute as you feel

  Bij de vzw Let’s Co & Co sluiten we ons aan bij een nieuwe trend in de markt: Waardebepaling Achteraf.

  Bij dit waarderings- en betalingsmechanisme laat ik een uurtarief en vaste prijsafspraken los. 
  Jij mag als klant achteraf bepalen wat ik voor je waard ben geweest. 
  In welke vorm en hoeveel je iets teruggeeft mag je ook achteraf bepalen. Alle bijdragen gaan integraal naar de vzw Let's Co & Co.

  Waardebepaling Achteraf betekent niet dat mijn bijdrage aan jouw wel-zijn gratis is, maar wel dat jij helemaal vrij bent om de “waarde” ervan in geld en/of anderszins uit te drukken.

  Misschien heb je geen zin om lang na te denken of te voelen over wat het je waard is of was.

  Hou het dan simpel:

  Uurtarieven van dit soort sessies variëren van 40-70 € per uur.
  Bedenk wat je elders kwijt zou zijn en of mijn bijdrage vergelijkbaar is/was.
  Laat geld voor je werken. Heb je veel, geef dan veel. Heb je minder, geef dan minder.

  Groeiend Bewustzijn

  Waardebepaling achteraf is een verschuiving in ons denken over werk, geld verdienen en samenwerken die past binnen mijn eigen ontwikkeling. 
  Dat het leven meer is dan werken, geld verdienen, “zakelijk” zijn. 
  Dat het leven meer gaat over happy zijn, samenwerken, geluk, wel-zijn. 
  Dat het mooi zou zijn als er meer balans komt tussen hoofd, lijf, hart en ziel. 
  Dat mensen meer mogen genieten, meer in contact komen met hun innerlijke vreugde.

   

 • Stijn Van Holm  www.stijnvanholm.be

  - Ademtherapie

  Ik luister naar je verhaal en ik kijk naar wat je me toont. We gaan samen op pad naar de wortels van je blokkades. Via ademhaling brengen we alles dat vast zit terug in beweging; zodat het terug goed stroomt. Het is belangrijk om emoties te uiten. Door jezelf beter te leren kennen en bewuster te worden hoe jij functioneert, heb je ook de keuze om ook een aantal dingen anders aan te pakken: iets nieuws te leren. Daardoor heb je meer mogelijkheden en word je rijker.

   

  - Spiritueel pad.

  Therapie is vaak onvoldoende. Het is goed om eerst je eigen lichaam goed te voelen; terug thuis te komen in je lijf. Dat is een belangrijke eerste stap.

  Daarna je ook openen en verbinden met anderen! Het vergt heel wat moed om steeds opnieuw je kwetsbaar op te stellen en je Hart te openen!

  Tenslotte is het ook belangrijk om je te verbinden met een groter geheel. Wat dan ook. Je gezin, de samenleving, de natuur, het onbekende.. Op zoek gaan en je verbinden met dat wat ons overstijgt, zorgt er voor dat we zin hebben in het leven. Het geeft zin en betekenis aan ons bestaan.