Co Café

Een keer per maand openen we op zondag onze deuren voor het Co Café en nodigen we iedereen uit voor een gezellig samenzijn.

Elkaar co creatief inspireren en initiatieven nemen die onszelf, de buurt, onze stad en onze omgeving naar een meer duurzame en verdraagzame samenleving leiden.

Ook verenigingen uit Brugge en ruimere omgeving die werken rond transitie, duurzaamheid en verbinding nodigen we graag uit in ons co café om elkaar te ontmoeten en elkaar zo beter te leren kennen.

Het programma is telkens variërend en kunnen jullie via onze Facebook pagina en nieuwsbrief verder opvolgen.

Welkom!

Het co café team

 

co wall = Wil jij nu en dan eens babysitten, een hond uitlaten of voor iemand een boodschap regelen. een klusje opknappen, of jouw kruiwagen of ladder uitlenen. Organiseer je graag een quiz of spelletjesmoment? Ben je op zoek naar een autodeler of heb je een ander leuk idee dat je wenst te delen met de buurt?

co home & handmade = Hou jij van ambachtelijke of bio producten, veelal huisgemaakt en met liefde bereid, of waar mogelijk met weggeef voedsel? Heb jij dat unieke recept van je home made specialiteit en wil je dit delen met de bezoekers in ons co café?

co kidz = Wil je tijdens jouw bezoek aan het co café ook aan je kidz een meerwaarde tijd bezorgen? Durf je samen met je kidz op ontdekking gaan in onze kidz corner met old skool spelletjes, leuke strips en nog veel meer?

 

co demo’s = Wil je je workshop, demo of activiteit bekend maken aan een geïnteresseerd publiek? Ben je op zoek naar een inspirerende plek om jouw talenten te delen?

co bib = Ben je op zoek naar een inspirerend boek of heb je zelf nog boeken waar je een ander een plezier mee kan doen?

co water = Heb je het gehad met het sleuren van plastic of glazen flessen? Wil je de afvalberg mee helpen verkleinen? Wens je je gezondheid een boost te geven door in te schrijven op ons uniek aanbod aan levend co water?